Home Despre noi Servicii Acreditari Referinte Contact English


  User :
  Parola :

Demo zona clienti :
user: demo_chimie
user: demo_electrice
pass: demo


Servicii:

Analize fizico-chimice si
   microbiologice

Incercari de electro-securitate
Incercari de compatibilitate
   electromagnetica

Probe energetice si de zgomot


Afla mai multe despre :

Asiguram serviciul de preluare a documentelor in regim electronic, sistem unic in Romania in acest domeniu. detalii  


Consultanta si
amenajari de laborator

LABOREX ofera Consultanta si amenajari de laborator. detalii  


Cercetare

Acest departament e menit sa dezvolte baza logistica a celor doua laboratoare si sa creasca domeniul de analize, testari si incercari al acestora. detalii  


Login Clienti


Cercetare

cercetare
Incepand din anul 2000 in cadrul Laborex 2000 a fost infiintat un departament de cercetare menit sa dezvolte baza logistica a celor doua laboratoare si sa creasca domeniul de analize, testari si incercari al acestora.

Astfel in perioada 2001-2002 Laborex 2000 a participat alaturi de alte 15 laboratoare europene de referinta la MICRO-CRM, proiect de cercetare in domeniul analizelor microbiologice pentru apa potabila organizat de catre Institutul Pasteur-Lille in Franta si Belgia.

Intre 2003-2004 - Laboratorul nostru a participat la un proiect de validare a unor sonde si aparate pentru masurarea temperaturii, organizat de catre Danish Technological Institute.

De asemenea Laborex 2000 a participat activ la proiecte din cadrul Programului National de Cercetare, in cadrul programelor : RELANSIN, INFRAS, AGRAL.

La sfarsitul anului 2004 s-a demarat proiectarea si cercetarea pentru extinderea activitatii in domeniul testarii si analizei compatibilitatii electromagnetice domeniu relativ nou in ROMANIA.

Firma noastra este deschisa oricarei colaborari cu alte companii sau institute de cercetare in legatura cu dezvoltarea unor noi programe de cercetare in domeniile adiacente activitatilor sale.

Documente:
Raport de autoevaluare
Anexa de lucrari
Anexe

   Copyright © 2006 LABOREX 2000