Home Despre noi Servicii Acreditari Referinte Contact English


  User :
  Parola :

Demo zona clienti :
user: demo_chimie
user: demo_electrice
pass: demo


Servicii:

Analize fizico-chimice si
   microbiologice

Incercari de electro-securitate
Incercari de compatibilitate
   electromagnetica

Probe energetice si de zgomot


Afla mai multe despre :

Asiguram serviciul de preluare a documentelor in regim electronic, sistem unic in Romania in acest domeniu. detalii  


Consultanta si
amenajari de laborator

LABOREX ofera Consultanta si amenajari de laborator. detalii  


Cercetare

Acest departament e menit sa dezvolte baza logistica a celor doua laboratoare si sa creasca domeniul de analize, testari si incercari al acestora. detalii  


Login Clienti


Serviciul de preluare a documentelor in regim electronic

preluare a documentelor in regim electronic
Pentru numai 10 % din valoarea de facturare puteti beneficia de un serviciu unic in Romania in domeniul laboratoarelor de incercari si analize. Acest serviciu va ofera posibilitatea sa preluati si transmiteti direct de pe serverul nostru toate documentele referitoare la analizele si incercarile efectuate de noi pentru produsele dvs.

In loc sa transmiteti pe fax sau sa scanati documentele produselor dvs. pt. a le trimite in reteaua de distributie a dvs., puteti downloada si transmite pe Email sau transmite direct din server pe anumite adrese de Email aceste documente tuturor colaboratorilor sau punctelor dvs. de distributie.

Chiar daca persoana responsabila nu este la birou poate accesa si transmite aceste documente din orice alt calculator cu legatura la internet.

Desi este foarte usor de accesat trebuie precizat ca programul de generare a documentelor este securizat la nivel comparabil bancar si prin aceasta noi dorim sa va asiguram de pastrarea confidentialitatii rezultatelor analizelor produselor dvs. Numai persoanele resonsabile ce cunsc parola pot accesa aceste date.

Un astfel de mijloc de transmitere a datelor este de neconceput sa lipseasca din facilitatile unui manager de calitate. Noi am incercat sa-l adaptam cat mai repede sistemelor informatice de stocare si transmitere a informatiilor in regim electronic.

Daca la inceputul activitatii noastre incercam sa va oferim toate serviciile numai printr-un telefon acum va putem oferi o modalitate si mai simpla : numai un mesaj electronic.

   Copyright © 2006 LABOREX 2000